Worker Odyssey
Dětské brusle - Worker - krasobrusle - dětské Worker Odyssey nastevitelná lední brusle: Komfortní, s moderním designem nastavitelná dívčí zimní brusle WORKER Odyssey pevně drží kotník a teplá polstrovaná vložka udržuje... více »
od 890 Kč
- Pozitivní (37) |
- Kritické (2) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- Kvalitní zpracování, pěkný design, dcera si je oblíbila, jsou pohodlné, lezce nastavitelné.
- méně odolný svrchní materiál botičky, dcera se na nich učila bruslit a pořezala si noži svršek brusle při padání. To se stane asi vždy.
Koupil bych znovu a doporučuji i ostatním.
- skvělý design, barva, spousta vychytávek, hřejivé, pevné
- číslování brusle se mi zdá menší, dcerka má velikost běžné obuvi 32, ale na brusli má nastaveno 33, tudíž pro ty, jejichž děti mají velikost nohy na hranici velikosti brusle (č.34), raději volte větší brusle (č.36-39).
doporučuji k nákupu
- Dcera měla tyto brusle v měnší velikosti a byli jsme moc spokojení,takže jsme bez váhání objednali úplně stejné ve větší velikosti. Dobře se nazouvají, jednoduše zapínají, snadno se roztáhnou do požadované velikosti, jsou pohodlné a hřejí.
Rozhodně všem doporučuji!
- pohodlné, lehce nazouvatelné, teplé, dceři se v nich dobře bruslilo
- nevychytané zapínání na přezku, dcera při bruslení občas zavadí jednou nohou o druhou a přezka se jí za jízdy rozepne, musím opakovaně kontrolovat, zda je má zapnuté nebo už rozepnuté, dělo se nám to docela často, chtělo by to nějakou pojistku proti rozepnutí nebo umístit lépe, aby se to při jízdě nemohlo stát. Jde bruslit i s rozepnutou přezkou, ale noha nedrží tak pevně.
poměr výkon cena dobrý, ale to rozepínání je nepříjemné
- Jsou krásně propracované, velice hezké a také po stránce funkčnosti výborné. Snad největší plus je rychlost obutí, které zvládne dítě i samo a také snadná nastavitelnost velikosti.
Nádherné brusličky, které si naše Nelča zamilovala a nechce v nich přestat chodit ani doma.
- Kupovala jsem tyto brusle dceři - jsou to její první brusle. Byla jsem mile překvapena, že jsou hodně lehké a perfektně se obouvají. Už je i vyzkoušela na ledu a je i ona z nich nadšená!
Tyto brusle ráda doporučím pro první sportovní pokusy... Já i dcera jsme s nimi moc spokojeni.
- - pevně drží nohu dítěte
- - oba typy zapínání /šněrovací, přezkový/
- - nezebe noha
- - dítě je schopno si samo zapnout
- - pěkný desain
- - možnost nastavení velikosti
Se zakoupenými bruslemi jsme velmi spokojený. Dcera se naučila poměrně rychle bruslit, nevyvrací nohy, nebolí jí a opravdu nezebou. Brusle mají opravdu pěkný vzhled. Když přišla velikost, tak se mi zdály hodně malé, ale je to jen klamný pocit. Obuje velikost 28 a doufám, že si je pořádně užije. Mohu doporučit.
- Zapínání na 2 přezky + šněrování, brusle pro několik sezon díky nastavitelné velikosti, líbivý design pro malé slečny.
- Neodpovídající vložka.
Zatím nemohu objektivně hodnotit, dcerka je ještě neměla na nohou-až k vánocům. Zatím hodnotím pěkný design, zapínání, které jde dobře utáhnout tak, aby byl zpevněn kotník (2 přezky + šněrování k tomu). Jako první brusličky, mýslím, akorát.
Jediný nedostatek, který jsem zjistila, je vložka, která je cca o 1,5 cm kratší (i když je brusle nastavena na nejmenší velikost), takže musím dokoupit novou.
- perfektní brusle pro začátečníky-posuvné nastavení velikosti
- pohodlné a zdravotní pro dětskou nožku
- krásné na pohled
- malé slečny ocení barevné provedení
- dobrá cena
- pohodlné zapínání
Zkušenost s tímto produktem máme ověřenou od staršího dítěte,proto jsme se rozhodli i u dcery pro stejný druh.
Dětská nožka se v bruslích cítí pohodlně,dobré je zapínání-nemusí se šněrovat,
Určitě všem začínajícím bruslařkám doporučujeme-budete spokojení
- skvělý vzhled
- akce
- snadná manipulace s nastavením velikosti
- příjemná botička
tyto krásné brusle jsem zakoupila pod stromeček dceři, ve skutečnosti vypadají ještě lépe než na stránkách,
ještě jsme je nevyzkoušeli, ale doufám že budou úžasné a bude se v nich dceři dobře bruslit
Zobrazuji 1 - 39 ze 39 recenzí