Worker Kačenky
Dětské brusle - Worker - krasobrusle - dětské Nastavitelná délka brusliček: 14 cm - 19,5 cm. Brusle dvoubřité roztahovací - určené pro malé děti na snadnější výuku bruslení. Říká se jim "kluzky" nebo... více »
od 175 Kč
- Pozitivní (7) |
- Kritické (7) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- jednoduché použití nakždý typ boty
- variabilní velikost vydrží více let
- vyměnitelné kožené pásky
bezva první brusličky pro prcky. jediné co nesedí na popisu zboží píšou od velikosti 26 a jsou menčí museli sme roztahovat tak o 1,5cm ale nevadí tím sem chtěla říct že se dájí objednat i pro menčí nožičky:-)
Ondřej
Přidáno: 27. února 2012
- brusle padají z bot => prakticky nepoužitelné
Špatně rozmístěné řemínky => nelze spolehlivě upevnit na nohu. Po důmyslném prokřížení řemínků to drželo aspoň na 50%. Nechápu, jak někdo může vyrábět a nabízet něco tak nefunkčního. Copak si to výrobce nikdy nevyzkoušel v praxi?
Anonym
Přidáno: 15. února 2012
- - brusle nejsou vhodné na zimní boty
- - řemínky v předu jsou dlouhé, vzadu zak akorát
- - přesky z hliníku nic nevydrží
- - roztahnutá brusle na max.není bezpečná
- - přední i zadní patky nízké - noha vyklouzává
- - materiál nevhodný
absolutne nesplnilo moje ocekavani. Pokud bych neměla svatou trpělivost a šikovného otce, který brusle upravil, tak bych je šla vrátit do obchodu.
Výrobci bych vzkázala, že je to nebezpečný výrobek nepatří na trh.
Pro šikovné rodiče bych chtěla poradit, aby si vzpomněli jaké je vázání na prvních obyč. dětských lyžích..., to je snad nějaká možnost úpravy. Popř. přinýtovat na zadní patku ouško a další dvě přidělat místo zadního řemínku, těmito oušky provléci řemínek kolem boty. Jinak přeji pevné nervy...
Anonym
Přidáno: 11. února 2012
- - pri uplnem roztazeni na najvetsi velikost nejsou pasky vedeny spravne pres nohu
- - vubec pevne nedrzi
- - pri kazdem padu se brusle z nohy uvolnila
- - proste nepouzitelne, spatna konstrukce
absolutne nesplnilo moje ocekavani, jiz doma jsme si vsimla na krabicce "vyrobeno v Cine" a zacali ve mne narustat pochybnosti - bohuzel se vyplnili - to se uz dneska opravdu neda koupit nic poradneho a kvalitniho???
monika
Přidáno: 8. února 2012
- sice se hezky připnou, ale při jakémkoliv pohybu padají dolů, jsou nepoužitelné :( asi jsme v dětsví měli jiné..
nekupovat! opravdu nedží na dětské botičce, sice to vypadá, ale vyzouvají, zadní část je příliš nízká a neudrží se na botičče :(
- Přijatelná cena. Jediné brusličky co se na takhle malou nožičku dají sehnat. Dobrá stabilita. Pěkný vzhled.
- Otvory pro pásky jsou špatně umístěné, takže ty pásky přes nožičku nevedou úplně nejlépe a nožičku špatně drží.
Brusličky jsou za přijatelnou cenu. Jsou pěkné a stabilní. Ovšem kvůli špatně umístěným otvorům pro upínací pásky na nožičce špatně drží.
- Doma na koberci to jde 2,5 letému mrňousovi skvěle.Rybník nám roztál,tak se teprve uvidí..............Ale mě mámě,připadají vhodné jeho věku...tak uvidíme
- snad proti nebude nic
Brusličky jsem sháněla po známých k zapůjčení a vyzkoušení,ale nikdo je už po dětech nemá.Každý je poslal dál.Slyšela jsem,že jsou dobrý pro mrňata.Tak jsem doma sedla k počítači a objednala je.A doufám,že jednomu známému dokážu ,že jsou dobré ....měl nějaké výhrady
- skvěle sedí na botičky,
- je v nich skvělá stabilita
- mám zkušenosti z mládí
- je to dobrý základ pro pokročení v pozdějším věku na normální zimní brusle
brusllení je skvělé, dcera se v nich cítí pohodlne a vůbec se nebojí, že by spadla a uhodila se.
Tento produkt doporučuji všem, kteří milují bruslení na ledě a kvůli malým dětěm se toho nechtějí vzdát, i dětem se to zalíbí, jsou šťastný, že můžou trávit další část dne s rodiči.
Zobrazuji 1 - 14 ze 14 recenzí